Tuotteet

Samsung Wind-Free Avant ilmanjäähdytin

Mullistava Wind-Free™-viilennys! Wind-Freen puhaltaa miellyttävästi ja hiljaisesti 23 000 mikroilma-aukon läpi, joten et tunne epämukavaa kylmää ilmavirtausta ihollasi. Sen pitkälle kehitetty ilmavirtaus myös viilentää laajemman alueen tasaisemmin. Lisäksi se käyttää 77 % vähemmän energiaa kuin perinteinen nopean viilennyksen toiminto.
Malli AR09TXE AR12TXE
Kylmäteho kW 2,50 3,50
Vuosihyötysuhde SEER 7,90 7,30
Kosteuden poisto Max, l/h 1,0 1,5
Äänitaso Sisä-yksikkö Min/Max, dBA 16 / 38 16 / 40
Energialuokka Jäähdytys A++ A++
Mitat (L x K x S) mm 889 x 299 x 215 889 x 299 x 215

Wind-Free™ -viilennys

Wind-Free™-tekniikka parantaa mukavuutta sisätiloissa levittämällä raikasta ilmaa tuhansien mikroreikien läpi tasaisesti ilman epämiellyttävää vedon tuntua. Wind-Free™- toiminnossa ilma jakautuu pehmeästi luoden ”liikkumattoman ilman” tunnun*. Voit hyvin päivin ja öin.

Vähentää energian kulutusta 77 % rahan säästämiseksi

Säästä rahaa päivittäin erittäin energiatehokkaan Wind-Free™-viilennyksen avulla. Kun Wind-Free™-tila on käytössä, ulkona sijaitseva yksikkö käyttää minimaalisen määrän energiaa – jopa 77 % vähemmän sähköä verrattuna nopean viilennyksen tilaan*. Näin voit pysyä mukavan viileänä huolehtimatta sähkölaskuistasi.

Wi-Fi-hallinta

Kodin lämpötiloja voi hallita myös etänä käyttämällä SmartThings-sovellusta¹. Päälle kytkeminen ja sammuttaminen, viilennyksen valitseminen ja sähkönkulutuksen seuraaminen ovat vain yhden näppäinpainalluksen päässä. Bixby 2.0 -tekoälyjärjestelmä² analysoi ja ennakoi tarpeesi voidakseen ehdottaa parhaita asetuksia kotiisi.

Tri-Care-suodatin

Varmista ilman hygieenisyys ja lämmönvaihtimen suorituskyky Tri-Care-suodattimella. Sen kolme kerrosta sisältävät erittäin tiheän suodattimen, joka poistaa suuret kodin pölyhiukkaset, kuidut ja eläinten karvan. Siinä on myös Zeolite-pinnoitesuodatin, joka vangitsee hienojakoisen pölyn.

Alhainen melutaso

Erittäin hiljaisella Nordic Wind-Free™ ilmanjäähdyttimellä ylläpidät kotonasi miellyttävän huonelämpötilan ilman häiritsevää melua – melutaso on alimmillaan vain 16 dB.

AI Auto Comfort

AI Auto Comfort -toiminto¹ esittelee älykkään tavan elää ja asua. Se yksinkertaistaa ja tehostaa elämistä ja asumista analysoimalla huoneolosuhteita ja käyttötapoja². Toiminto optimoi huoneilman olosuhteet säätämällä lämpötilaa automaattisesti valintasi sekä ulkolämpötilan perusteella. Tällä varmistetaan mukava olo kaikkina aikoina.