Tuotteet

Samsung Cebu ilmanjäähdytin

Tehokasta ja alykästä viilennystä Samsung Cebu -ilmastointilaitteella! Sisäyksikkö vaihtaa valitsemasi lämpötilan perusteella automaattisesti sopivimpaan tilaan ylläpitääkseen optimaaliset olosuhteet. Suunniteltu viilentämään nopeammin, laajemmin ja kattavammin. SmartThings-sovellusta* käyttämällä voit hallinnoida ja seurata ilmastointilaitetta etänä pelkällä kosketuksella.

Malli AR09TXF AR12TXF
Kylmäteho kW 2,50 3,50
Vuosihyötysuhde SEER 6,70 6,50
Kosteuden poisto Max, l/h 1,0 1,5
Äänitaso Sisä-yksikkö Min/Max, dBA 19 / 37 19 / 38
Energialuokka Jäähdytys A++ A++
Mitat (L x K x S) mm 820 x 299 x 215 820 x 299 x 215

AI Auto Comfort

AI Auto Comfort -toiminto¹ esittelee älykkään tavan elää ja asua. Se yksinkertaistaa ja tehostaa elämistä ja asumista analysoimalla huoneolosuhteita ja käyttötapoja². Toiminto optimoi huoneilman olosuhteet säätämällä lämpötilaa automaattisesti valintasi sekä ulkolämpötilan perusteella. Tällä varmistetaan mukava olo kaikkina aikoina.

Nopea viilennys

Viilentää huoneen nopeasti nurkasta nurkkaan, joten olosi pysyy aina mukavana. Digitaalinen muuntimen tehosteteknologia viilentää ilman 43 % nopeammin*. Sen pitkälle kehitetyssä mallisssa on 15 % suurempi siipi, 18 % leveämpi ilmanottoaukko sekä 31 % leveämpi lapa. Viileä ilma jakautuu näin ollen laajemmalle ja kattavammalle alueelle**, ulottuen jopa 15 metrin päähän.

Wi-Fi-hallinta

Kodin lämpötiloja voi hallita myös etänä käyttämällä SmartThings-sovellusta¹. Päälle kytkeminen ja sammuttaminen, viilennyksen valitseminen ja sähkönkulutuksen seuraaminen ovat vain yhden näppäinpainalluksen päässä. Bixby 2.0 -tekoälyjärjestelmä² analysoi ja ennakoi tarpeesi voidakseen ehdottaa parhaita asetuksia kotiisi.

Easy Filter Plus -suodatin

Varmista ilmastointisi tehokas toiminta vähemmällä vaivalla. Easy Filter Plus sijaitsee ulkopuolella laitteen yläosassa. Se on helppo irrottaa ja puhdistaa. Sen tiheä verkko pitää lämmönvaihtimen puhtaana, ja antibakteerinen pinnoite auttaa suojaamaan vaarallisia ilman epäpuhtauksia vastaan*.

ECO-tila

Säästä energiaa ja pysy silti viileänä. ECO-tila käyttää vähemmän kompressorikapasiteettia verrattuna normaalitilaan, mikä vähentää energian kulutusta*. Sen avulla voit viilentää tehokkaammin, kun ulkoilma ei ole kovin kuuma tai vain säästää energiaa ja rahaa milloin vain - eikä sinun ei tarvitse olla huolissasi sähkölaskuista.