Yli 20 000 asennettua ja myytyä lämpöpumppujärjestelmää

Tarjoamme luotettavasti ilmalämpöpumput, ilma-vesilämpöpumput, ilmanjäähdyttimet, tarvikkeet sekä asennus- ja huoltopalvelut. Myymme ja markkinoimme juuri Pohjoismaiden vaativiin oloihin soveltuvia laitteita.

Markkinoiden laajin valikoima, tehoalueet 2-1500kW

Miksi kannattaa valita lämpöpumppu? Huoletonta ja energiatehokasta lämmitystä vuosiksi eteenpäin. Kohoavat energiakustannukset sekä vanhan järjestelmän kunto ovat tyypillisimmät syyt valita talon lämmitysjärjestelmäksi lämpöpumppu. Lisäetuna saadaan vaivaton, helppokäyttöinen ja ympäristöystävällinen lämmitysjärjestelmä.

Myyntiosastomme palvelee ma-pe klo 8-17 ja vastaa mielellään kysymyksiisi.

ILMALÄMPÖPUMPPU.FI
[email protected]
(09) 374 1066

Ilmalämpöpumppu on monitoimilaite

Ilmalämpöpumppu on Suomen yleisin lämpöpumppu, joka sopii hyvin asuntoihin, toimistoihin, autotalleihin ja mökkeihin sekä lämmittämään että viilentämään.

Ilmalämpöpumppu hyödyntää raikkaan ulkoilman sisältämää ilmaista energiaa sisätilojen lämmittämiseen ja viilentämiseen. Ilmalämpöpumpun asennus tuo kiinteistöön monia etuja, kylmempinä päivinä se auttaa rakennuksen lämmittämisessä energia tehokkaasti, kierrättää ilmaa ja tasoittaa lämpötilaa koko kiinteistössä, kesällä pidät helteen ulkona. Ilmalämpöpumppu hyödyntää ulkoilmaa uusiutuvana energianlähteenä kodin tehokkaassa lämmityksessä sekä jäähdytyksessä.

Ilmalämpöpumpun käyttö on helppoa, koska koko järjestelmää voidaan ohjata varsin helppokäyttöisellä kaukosäätimellä. Ilmalämpöpumppu ei vaadi käyttäjältä mitään suurempia huoltotoimenpiteitä. Yleensä riittää, että sisäyksikön suodattimet pidetään puhtaina ja ulkoyksikön kennon taakse mahdollisesti kertyneet roskat poistetaan pari kertaa vuodessa. Ilmalämpöpumpulla teet kotisi sisäilmasta terveellisempää vuoden ympäri, mukavaa ja energiatehokasta.

Ilmalämpöpumppu tietoa

Ilmalämpöpumppu koostuu kahdesta osasta: sisäyksiköstä ja ulkoyksiköstä. Ulkoyksikössä sijaitsee kompressori ja lämmönvaihdin. Sisäyksikössä sijaitsee lämmönvaihdin sekä ohjauselektroniikka.

Ilmalämpöpumpun toiminta perustuu kylmätekniikkaan, jossa laite siirtää ulkona olevaa lämpöenergiaa asuntoon tehostaen samalla sisäilman kiertoa. Ilmalämpöpumppu käyttää siis ilmassa olevaa lämpöenergiaa, jota vain siirretään ulkoa sisälle tai päinvastoin. Laitteen sisäyksikön avulla ilma siirtyy tasaisesti koko asuntoon ja energian kulutus alenee huomattavasti.

Samalla ilmalämpöpumppu käydessään vähentää huoneilmassa leijuvaa pölyä, erilaisia hajuja sekä bakteereja.

Säästöä energiakustannuksissa

Ilmalämpöpumppu säästää vuosittain energiaa keskimääräisesti 2 000–12 000 kWh asunnon koosta, rakenteista ja muodosta riippuen riippuen sähkö- ja öljylämmitteisissä taloissa. Ilmalämpöpumpun avulla on mahdollista vähentää kodin energiakustannukset ja hiilidioksidipäästöt jopa puoleen.

Ilmalämpöpumpussa sähköä kuluu kompressorin ja puhallinmoottoreiden pyöritykseen. Kylmäaineen välityksellä energiaa sitten siirretään ulkoa sisään tai päinvastoin. Tällainen energian siirtäminen ilmalämpöpumpun avulla tulee huomattavasti edullisemmaksi kuin lämpöenergian synnyttäminen esim. sähkövastuksen avulla.

COP-arvo kertoo laitteen hyötysuhteen. Esim. merkintä COP 4 tarkoittaa, että 1 kW sähköä tuottaa 4 kW lämpöä. SCOP-arvo kertoo että kuinka monta kilowattia lämpöä pystytään keskimääräisesti vuodessa tuottamaan yhdellä kilowatilla sähköä.

Minkä laitteen valitsen?

Nyrkkisääntönä on, että 1 kW riittää n. 30 m2 lämmitykseen ja n. 20 m2 jäähdytykseen. Oikean tehoista ilmalämpöpumppua valittaessa on huomioitava talon koko, muoto ja energialuokka – eli kuinka hyvin lämpö pysyy talon sisällä – eristys, ilmanvaihto, ikkunat ym.

Ammattilaisemme osaavat mitoittaa laitteistot oikein sekä valita optimaalisen sijainnin, jotta puhallusilman jakautuminen olisi mahdollisiman tehokasta. Jos tarvitset apua laitteen valinnassa, niin autamme sinua mielellämme. Mahdollisuuksien mukaan voimme tulla käymään asennuskohteessa paikanpäällä kartoittamassa mahdollisia asennuspaikkoja ja tarvittavan laitteiston ominaisuuksia.

Ota yhteyttä me autamme, soita 093741066, laita postia [email protected] tai täytä yhteydenottolomake.
Tietoa
Tietoa
Tietoa
Tietoa
Tietoa
Tietoa
Tietoa
Tietoa