Ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Kylmäosastomme palvelee ma-pe klo 8-17 ja vastaa mielellään kysymyksiisi.

Spinea Oy – Ilmalämpöpumppu.fi
Kytkintie 25
00770 Helsinki

Puh. 09 374 1066
info@ilmalampopumppu.fi

Spinea Oy järjestää tarvittaessa myös edullisen rahoituksen niin yksityisille henkilöille, taloyhtiöille kuin yrityksillekin. Kysy rahoitusratkaisuistamme, kerromme mielellämme lisää. Odotamme myös palautettasi tuotteistamme ja palvelustamme.

Otamme palautteesi huomioon kehittäessämme toimintaamme, kouluttaessamme henkilökuntaa ja parantaessamme palveluamme. Myös sinun mielipiteesi on meille tärkeä!

© Spinea Oy –  ilmalampopumppu.fi 2018

Yhteydenotto:

Kaikki * tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

llmalämpöpumppu.fi

ilmalampopumppu.fi

Spinean kylmäosasto palvelee kuluttajia ilmalampopumppu.fi osoitteessa. Ilmalämpöpumppu.fi tarjoaa kattavasti ilmalämpöpumput, ilma-vesilämpöpumput, ilmanjäähdyttimet ja tarvikkeet sekä ammattitaitoisen asennus- ja huoltopalvelun. Edustamamme ilmalämpöpumput ovat juuri Pohjoismaiden oloihin soveltuvia laitteita,

Spinean kylmäosastolla on yli 20 vuoden kokemus lämpöpumpuista, jäähdytyslaitteista ja kylmäurakoinnista. Urakoinnit ja lämpöpumppuasennukset toimitetaan aina avaimet käteen periaatteella sovitussa aikataulussa.

 

Hot hot hot 🔥🔥🔥

Erä siirrettäviä ilmastointilaitteita saapumassa varastoon vko 32, varaa heti omasi info@ilmalampopumppu.fi, laitteet toimitetaan varaus järjestyksessä.

Vapaa olevat mallit:
Dolceclima Compact, 2,3kW, hinta 665€ (10-30m2)
Dolceclima Silent 11, 2,6kW, 845€ (15-40m2)
Palma Split DC, 4,6kW, 1885€ (35-100m2)

Tuotetiedot: www.olimpiasplendid.com/media/files/4971_Portatili_ENG.pdf
... Näytä enemmänNäytä vähemmän

Näytä Facebook:issa
·Jaa

8 kuukaudet sitten

Ilmalämpöpumppu.fi - Lämpöpumppu & jäähdytysjärjestelmät

Vaativien jäähdytys kohteiden uutuus mallistot. Jäähdytys koneikot ilman ulkoyksikköä, näillä malleilla saadaan toteutettua kohteet joissa ulkoyksikön käyttö on kielletty tai teknisesti mahdotonta. Tutustu www.ilmalampopumppu.fi/ilmanjaahdyttimet/ ja kysy lisää 093741066. ... Näytä enemmänNäytä vähemmän

Näytä Facebook:issa
·Jaa

logo_toshibaSamsungHitachiDaikinMitsubishiFujitsuPanasonic