Ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Kylmäosastomme palvelee ma-pe klo 8-17 ja vastaa mielellään kysymyksiisi.

Spinea Oy – Ilmalämpöpumppu.fi
Lyhtytie 14
00750 Helsinki

Puh. 09 374 1066
info@ilmalampopumppu.fi

Spinea Oy järjestää tarvittaessa myös edullisen rahoituksen niin yksityisille henkilöille, taloyhtiöille kuin yrityksillekin. Kysy rahoitusratkaisuistamme, kerromme mielellämme lisää. Odotamme myös palautettasi tuotteistamme ja palvelustamme.

Otamme palautteesi huomioon kehittäessämme toimintaamme, kouluttaessamme henkilökuntaa ja parantaessamme palveluamme. Myös sinun mielipiteesi on meille tärkeä!

© Spinea Oy –  ilmalampopumppu.fi 2016

Yhteydenotto:

Kaikki * tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

llmalämpöpumppu.fi

ilmalampopumppu.fi

Spinean kylmäosasto palvelee kuluttajia ilmalampopumppu.fi osoitteessa. Ilmalämpöpumppu.fi tarjoaa kattavasti ilmalämpöpumput, ilma-vesilämpöpumput, ilmanjäähdyttimet ja tarvikkeet sekä ammattitaitoisen asennus- ja huoltopalvelun. Edustamamme ilmalämpöpumput ovat juuri Pohjoismaiden oloihin soveltuvia laitteita,

Spinean kylmäosastolla on yli 20 vuoden kokemus lämpöpumpuista, jäähdytyslaitteista ja kylmäurakoinnista. Urakoinnit ja lämpöpumppuasennukset toimitetaan aina avaimet käteen periaatteella sovitussa aikataulussa.

 

Uuden Toshiba Premium lämpöpumppumalliston esittelyvideo, tutustu ja tilaa omasi; www.ilmalampopumppu.fi/ilmalampopumput/ ... Näytä enemmänNäytä vähemmän

Näytä Facebook:issa
·Jaa

TOSHIBA HUIPPU-UUTUUS NYT SAATAVILLA!

Toshiba lämpöpumppujen uusi Premium Daiseikai 9 huippumalli on saapunut. Entistäkin tehokkaampana, tyylikkäämpänä ja käyttäjämukavuudeltaan ensiluokkaisena.

Uusi, ympäristöystävällinen R32-kylmäaine, huippu energialuokka A+++, vuosihyötysuhde SCOP lähes 5,4, sisäyksikön melutaso vain 20dB(A).

Nyt pieni erä (12kpl) mallia RAS-25G2KVP/25PKVPG-ND (tilasuositus 60-140m2) asennettuna hintaan 1990Eur, varaa heti omasi numerosta 09-3741066.
... Näytä enemmänNäytä vähemmän

Näytä Facebook:issa
·Jaa

logo_toshibaSamsungHitachiDaikinMitsubishiFujitsuPanasonic