Monipuolinen ilmavesilämpöpumppu (IVLP) juuri sinulle

Ilmavesilämpöpumppu kerää energiaa ulkoilmasta, ulkoilmasta kerätystä energiasta voit nauttia lattialämmityksen, lämpimien patterien tai lämpimän suihkun muodossa. Ilmavesilämpöpumppu on energiatehokas lämmitysratkaisu ja tuottaa paljon lämpöä alhaisilla kustannuksilla. Hyvä sijoitus lompakollesi ja ympäristölle.

Ilma-vesilämpöpumppu on ratkaisu, joka hyödyntää luonnon energian lähteitä maksimaalisesti tuottaakseen lämpöä kotiisi, ilma vesi lämpöpumppu on nykyaikainen ja edullinen lämmitysmuoto. Samalla kun säästät lämmityskuluissa, säästät myös ympäristöä. Ilma/vesilämpöpumpun tuottamasta energiasta pääosa on uusiutuvaa energiaa. Kaikki edustamamme ilma/vesilämpöpumput ovat valmistettu Euroopassa ja suunniteltu toimimaan pohjoisen sääoloissa.

Ilma-vesilämpöpumppu uudis- ja saneeraus kohteisiin.

Ilma-vesilämpöpumppu on suunniteltu vesikiertoista lämmitysjärjestelmää käyttäviin kohteisiin. Ilma-vesilämpöpumpulla voidaan korvata aiempi lämmitysjärjestelmä, tai se voidaan asentaa aiemman lämmitysjärjestelmän rinnalle. Koska ilma-vesilämpöpumppu ottaa energiansa ympäröivästä ilmasta, ei tarvita porakaivoa eikä keruuputkistoa. Nykyaikaiset ilma-vesilämpöpumput pienentävät lämmityslaskua parhaimmillaan jopa 60 % sähkö- ja öljylämmityksen rinnalle tai tilalle asennettuna. Ilma-vesilämpöpumpun oikea mitoitus on energian säästön kannalta erityisen tärkeää. Hankinta hinta riippuu aina kohteesta, yleinen hinta vaihteluväli asennettuna on 7000-13000 euroa. Kotitalouksissa asennustyöstä saa lisäksi noin 1000-2000 euroa verottajalta takaisin kotitalousvähennyksen muodossa.

Ilmavesilämpöpumpun asennus.

Ilma-vesilämpöpumput ammattitaidolla asennettuna koteihin ja taloyhtiöihin. Ilma vesilämpöpumpun asentaminen vaatii erikoisosaamista, sähkötyöt, pumpun mitoittaminen, sijoittaminen ja putkistoon yhdistäminen on tehtävä oikein, jotta pumppu toimisi optimaalisesti ja sen käyttöikä pysyisi pitkänä.  Ilma-vesilämpöpumpun asennus ei vaadi paljon aikaa 1-2 vrk – lämpökatko pääsääntöisesti 1 työpäivä.

Ilma-vesilämpöpumppu on hyvä ja kustannustehokas vaihtoehto useimpiin kohteisiin päälämmönlähteeksi tai vanhan rinnalle hybridinä. Me toteutamme ilmavesilämpöpumppujen asennukset luotettavasti ja ammattitaidolla suunnittelusta toimivaksi järjestelmäksi saakka ripeästi aikataulussa pysyen.

Ilmavesilämpöpumppujen tehoalueet 4-60kW, ota yhteyttä 093741066 ja kysy lisää, kauttamme myös edullinen rahoitus.

Daikin Altherma ilma-vesilämpöpumput

Daikin Altherma on täydellinen ratkaisu rakennuksen energiankulutuksen optimointiin. Rakennatpa sitten uutta tai saneeraat vanhaa rakennusta, Daikinilta löytyy juuri oikea ilma vesilämpöpumppu tarpeisiinne. Energiataloudellinen lämmitysratkaisu niin omakotitaloihin kuin liiketiloihin.

Fujitsu Waterstage ilma-vesilämpöpumput

Fujitsu ilma vesilämpöpumppu on täydellinen talonlämmittäjä. Laite hoitaa koko rakennuksen lämmöntarpeen tai se voidaan kytkeä vanhan järjetelmän rinnalle. Erittäin tehokas ilma-vesilämpöpumppu, joka sitoo ulkoilmasta lämpöenergiaa ja luovuttaa sen lämmitysverkkoon korkealla hyötysuhteella.

Hitachi Yutaki ilma-vesilämpöpumput

Uutuus Hitachilta! Nyt ympäristöystävällisellä R32 kylmäaineella “All-in-one”-mallinen ilma-vesilämpöpumppu Hitachi Yutaki sisältää ilma-vesiteknologian viimeisimmät innovaatiot. Mahdollisuus 2-lämmityspiirin ohjaukseen. Mukana intuitiivinen ohjauspaneeli, jossa sisäänrakennettu käyttöohje. Lämmittää veden aina 60°C lämpötilaan saakka.

Mitsubishi Electric Ecodan R32 ilma-vesilämpöpumppu

Mitsubishi Electric Ecodan -ilma-vesilämpöpumppu lämmitykseen ja lämpimän käyttöveden tuottoon. Portaaton invertteritekniikka. Uusittu säätöjärjestelmä ja lukuisat muut ominaisuudet maksimoivat lämmityksen energiatehokkuuden, mikä näkyy myös sähkölaskussasi. Mitsubishi Electric ilma-vesilämpöpumppu on koko talon tehokas ja taloudellinen lämmitysjärjestelmä, jolla lämmität myös tarvittavan käyttöveden suurimmalla mahdollisella hyötysuhteella. Ecodan R32 paitsi säästää rahaa ja energiaa, on myös ympäristöystävällinen. Mallisto kaikkiin tarpeisiin.

Mitsubishi Hydrolution ilma-vesilämpöpumput

Mitsubishi ilma vesilämpöpumppu on ympäristöystävällinen, nykyaikainen ja tehokas tapa tuottaa pientalon tarvitsema lämmitysvesi ja lämmin käyttövesi. Sisäyksikössä on valmiina 270 litran varaaja, vesitilan sähkö- vastus, lämmönvaihdin, kiertopumppu ja tarvittavat ohjauslaitteet.

Panasonic Aquarea ilma-vesilämpöpumput

Panasonicin ilma vesilämpöpumppu toimii tehokkaasti myös talvella. Se tuottaa täyden nimellistehon -15° pakkasella ja lämpöä vielä silloinkin, kun elohopea laskee -30 asteeseen. Jos pakkanen kiristyy vielä tästäkin, sisäänrakennettu sähkövastus varmistaa lämmön riittävyyden.


Samsung ClimateHub ilma-vesilämpöpumppu

Samsungin ilma-vesilämpöpumppu tuo ylivoimaista mukavuutta kotiin ympäri vuoden. Samsung ClimateHub -ratkaisu tarkoittaa lyhyesti sanottuna ulkoyksikön ja lämminvesisäiliöön yhdistetyn sisäyksikön kompaktia kokonaisuutta. Järjestelmän mutkattoman asennuksen, hiljaisen toiminnon sekä älykkään yhdistettävyyden ansiosta kodin mukavuuden ylläpito on nyt äärimmäisen helppoa.


Toshiba Estia ja Ilves ilma-vesilämpöpumput

Toshiba ilma vesilämpöpumppu kylmiin olosuhteisiin. Käyttävät ensisijaisena energialähteenään ilmaa, joten ovat täydellinen ratkaisu energiatehokkuuden parantamiseksi. Tämä kaiken sisältävä järjestelmä on suunniteltu tarjoamaan sopiva lämpötila asuintiloihin sekä kuumaa vettä kotitalouksiin.

Pyydä tarjous ilma-vesilämpöpumpusta!

    Yhteyshenkilön tiedot

    Roskapostien välttämiseksi: Vastaa vielä kysymykseen numerolla: