Lämpöpumppu jäähdyttää taloyhtiön tilat tehokkaasti ja taloudellisesti

Moni taloyhtiö sekä kerrostalo- ja rivitaloasuja pohtii parhaillaan, miten viilentää asuintilat tulevan kesän kuumina jaksoina. Anna meidän auttaa, mitoitamme juuri teille sopivan jäähdytys tai lämpöpumppu ratkaisun.

Lämpöpumppu on joustava valinta jäähdytykseen

Suosituin jäähdytysratkaisu kerrostaloon on ilmalämpöpumppu. Käytännössä sen asentamiseen vaaditaan vain parveke tai terassi, jonne ulkoyksikkö voidaan sijoittaa. Ulkoyksikkö kerää energiaa, jonka sisäyksikkö vapauttaa asuntoon toivotussa lämpötilassa. Ilmalämpöpumpun asennus käy ammattilaiselta ripeästi, eikä isoa häiriötä arjen keskelle tule. Jäähdytystekniikalla rakennuksen sisätilojen lämpötila pidetään miellyttävänä kesäkuumalla.

Taloyhtiöille räätälöidään aina sopivin ratkaisu, eri koneikoilla saadaan haastavatkin tilat jäähdytettyä

  • Monoblock koneet ilman ulkoyksikkö
  • Vesilauhdutteiset kompressoriyksiköt
  • Perinteiset split koneikot ulkoyksiköllä
  • Siirrettävät mono & split ilmanjäähdyttimet

Palvelut taloyhtiöille

Me tarjoamme taloyhtiöllesi luotettavan ja tehokkaan lämpöpumppu & jäähdytysratkaisun, joka takaa asumismukavuuden kovimmillakin helteillä, mutta hiljaisesti ja huomaamattomasti. Osaavat asentajamme hoitavat työt ammattitaitoisesti ja huolellisesti varmistaen, että taloyhtiön asukkaille ei koidu ylimääräistä haittaa.

Suunnittelusta toteutukseen

Toteutamme avaimet käteen –periaatteella energiatehokkaita, älykkäitä ja helppokäyttöisiä ratkaisuja lämmitykseen sekä viilennykseen. Monipuolinen tuotevalikoimamme on suunniteltu niin omakotitalojen, taloyhtiöiden ja muiden kiinteistöjen vaatimuksia sekä tarpeita silmällä pitäen.

Anna asiantuntijoidemme auttaa ja mitoittaa sekä suunnitella juuri teille sopiva lämpöpumppu ratkaisu, ota yhteyttä. Soita 093741066 tai laita sähköpostia [email protected], me autamme.