Huollot ammattitaidolla

Ilmalämpöpumppu.fi myös huoltaa asentamansa ilmalämpöpumput, ilmavesilämpöpumput ja jäähdytyslaitteet. Huollamme koneet ja teemme muut takuun piiriin kuuluvat työt varmasti ja ajallaan.

Ilmalämpöpumpun tehokkaan toiminnan takaa ammattilaisen tekemä vuosi-huolto. Tarpeen mukaan laitteelle voidaan suorittaa joko normaali tai laajennettu huolto. Jokainen lämpöpumppu vaatii käyttäjältä huolenpitoa ja myös ammattilaisen tekemä vuosihuolto tai tarkastus on suositeltava toimenpide säännöllisin väliajoin.

Toteutamme huoltopalvelut aina asiakkaan toiveiden mukaan. Teemme niin korjauksia kuin ennakoivaa kunnossapitoa ja kylmälaitteiden kuntokartoituksia, teemme myös isompien (yli 3kg) laitosten pakolliset vuositarkastukset.

Edustamiemme tuotemerkkien lisäksi huollamme myös muut yleisimmät merkit. Ilmalämpöpumpun asennus ja huolto on luvanvaraista toimintaa. Suomessa asennuksia/huoltoja saa tehdä ainoastaan Turvatekniikan keskuksen (Tukes) myöntämillä luvilla.

Muistathan puhdistaa karkeasuodattimet säännöllisin väliajoin esimerkiksi muun siivouksen yhteydessä. Näin ilmalämpöpumppusi käyttöikä pitenee sekä laitteen teho ei pääse laskemaan tukkoisuuden vuoksi.

Huolto auttaa numerossa 093741066.