Tuotteet

Samsung Wind-Free Comfort ilmanjäähdytin

Mullistava Wind-Free™-viilennys! Wind-Freen puhaltaa miellyttävästi ja hiljaisesti 23 000 mikroilma-aukon läpi, joten et tunne epämukavaa kylmää ilmavirtausta ihollasi. Se käyttää 77 % vähemmän energiaa kuin perinteinen nopean viilennyksen toiminto. Älykäs sisäyksikkö vaihtaa valitsemasi lämpötilan perusteella automaattisesti sopivimpaan tilaan ylläpitääkseen optimaaliset olosuhteet.
Malli AR09TXF AR12TXF
Kylmäteho kW 2,50 3,50
Vuosihyötysuhde SEER 6,70 6,50
Kosteuden poisto Max, l/h 1,0 1,5
Äänitaso Sisä-yksikkö Min/Max, dBA 19 / 37 19 / 38
Energialuokka Jäähdytys A++ A++
Mitat (L x K x S) mm 820 x 299 x 215 820 x 299 x 215

Wind-Free™ -viilennys

Wind-Free™-tekniikka parantaa mukavuutta sisätiloissa levittämällä raikasta ilmaa tuhansien mikroreikien läpi tasaisesti ilman epämiellyttävää vedon tuntua. Wind-Free™- toiminnossa ilma jakautuu pehmeästi luoden ”liikkumattoman ilman” tunnun*. Voit hyvin päivin ja öin.

Vähentää energian kulutusta 77 % rahan säästämiseksi

Säästä rahaa päivittäin erittäin energiatehokkaan Wind-Free™-viilennyksen avulla. Kun Wind-Free™-tila on käytössä, ulkona sijaitseva yksikkö käyttää minimaalisen määrän energiaa – jopa 77 % vähemmän sähköä verrattuna nopean viilennyksen tilaan*. Näin voit pysyä mukavan viileänä huolehtimatta sähkölaskuistasi.

Wi-Fi-hallinta

Kodin lämpötiloja voi hallita myös etänä käyttämällä SmartThings-sovellusta¹. Päälle kytkeminen ja sammuttaminen, viilennyksen valitseminen ja sähkönkulutuksen seuraaminen ovat vain yhden näppäinpainalluksen päässä. Bixby 2.0 -tekoälyjärjestelmä² analysoi ja ennakoi tarpeesi voidakseen ehdottaa parhaita asetuksia kotiisi.

Easy Filter Plus -suodatin

Varmista ilmastointisi tehokas toiminta vähemmällä vaivalla. Easy Filter Plus sijaitsee ulkopuolella laitteen yläosassa. Se on helppo irrottaa ja puhdistaa. Sen tiheä verkko pitää lämmönvaihtimen puhtaana, ja antibakteerinen pinnoite auttaa suojaamaan vaarallisia ilman epäpuhtauksia vastaan*.

Alhainen melutaso

Erittäin hiljaisella Nordic Wind-Free™ ilmanjäähdyttimellä ylläpidät kotonasi miellyttävän huonelämpötilan ilman häiritsevää melua – melutaso on alimmillaan vain 16 dB.

AI Auto Comfort

AI Auto Comfort -toiminto¹ esittelee älykkään tavan elää ja asua. Se yksinkertaistaa ja tehostaa elämistä ja asumista analysoimalla huoneolosuhteita ja käyttötapoja². Toiminto optimoi huoneilman olosuhteet säätämällä lämpötilaa automaattisesti valintasi sekä ulkolämpötilan perusteella. Tällä varmistetaan mukava olo kaikkina aikoina.