Toimitamme energiatehokkaat lämmitys- ja viilennysratkaisut teollisuuskiinteistöihin, varastoihin ja liiketiloihin.

Autamme sinua löytämään juuri sinulle oikean kiinteistölämpöpumpun markkinoiden laajimmasta valikoimastamme. Laadukkaat kiinteistölämpöpumput sopivat lämmitykseen ja viilennykseen suuriin ja keskisuuriin rakennuksiin. Lämpöpumpulla saat merkittävät säästöt, jopa 60%, kiinteistösi energiankulutus vähenee sekä lämmityksestä aiheutuvat hiilidioksidipäästöt pienenevät. Unohtamatta tyytyväistä henkilökuntaa ja asiakasta kiitos mukavan viileän sisäilman ansiosta. Huippulaadukkaiden tuotteiden lisäksi tarjoamme teknisen tuen ja varaosapalvelut toimittamiemme lämpöpumppujen koko elinkaaren ajaksi.

Jäähdytys- ja lämmitysjärjestelmät yrityksellesi

Valikoimistamme löydät laadukkaat jäähdytys- ja lämpöpumppujärjestelmät yrityksesi toimistoon tai prosessitiloihin. Meiltä saat myös tehokkaat ratkaisut ATK-tilojesi jäähdytykseen, niin suorahöyrysteisenä kuin välillisenäkin ratkaisuna. Toimintaamme kuuluu myös päivittäistavarakauppa sekä kylmätilojen räätälöidyt kokonaistoimitukset.

Kattavat neuvonta, mitoitus - ja huoltopalvelut

Tuotteiden asiantunteva huolto ja tekninen neuvonta ovat tärkeimpiä palveluitamme. Haluamme pitää huolen, että toimittamamme tuotteet pysyvät täydessä toimintakunnossa ja asiakkaat löytävät nopeasti avun mahdollisiin ongelmiin.

Tarjoamme helpon ratkaisun yrityksille

Olemme räätälöineet yritysasiakkaille sopivan palvelumallikonseptin. Kun olette meihin yhteydessä, teemme ensin alkukartoituksen. Välittömästi sen jälkeen mitoitamme sopivan laitteiston ja laskemme teille tarjouksen.

Kauttamme jäähdytys sekä lämpöpumppu toimitukset yrityksien ja taloyhtiöiden kiinteistöihin myös järkevällä rahoitusleasing sopimuksella.

Tilaa kiinteistöösi veloitukseton kartoitus tai pyydä tarjous.
Soita 093741066 tai laita sähköpostia [email protected]