Tuotteet

Samsung Nordic Airise ilmalämpöpumput

Erityisesti pohjoismaiseen ilmastoon suunnitellut uudet Samsung Nordic Airise 25 ja 35 lämmittävät talvella ja viilentävät kesällä. Tekoälyteknologiaa ja ainutlaatuista suunnittelua. Integroitu Wi-Fi-ominaisuus takaa tehokkaan hallinnan. Uuden kehittyneen tekniikan myötä Samsung Nordic Airise -sisäilmajärjestelmässä on aiempaa suurempi puhallin, leveämpi ilmanottoaukko ja leveämpi ilmanohjain. Näin viileä ilma leviää laajemmalle alueelle.*
Malli AR09 AR12
Lämmitysteho kW 0,7 ~ 6,5 0,7 ~ 6,8
Kylmäteho kW 0,9 ~ 3,4 0,9 ~ 4,4
Lämpökerroin COP 4,71 4,32
Vuosihyötysuhde SCOP/ SEER 3,95 / 6,00 3,64 / 6,00
Kosteuden poisto Max, l/h 1,0 1,5
Äänitaso Sisä-yksikkö Min/Max, dBA 19/38 19/40
Tilasuositus m2 50-140 80-170
Energialuokka Lämmitys/ Jäähdytys A+/A+ A+/A+

Easy Filter Plus -suodatin

Pidä ilmastointilaitteesi tehokkaassa toimintakunnossa vaivatta. Easy Filter Plus -suodatin sijaitsee ulkoyksikön yläosassa, joten sen irrottaminen puhdistusta varten on helppoa. Tiheä verkkorakenne ja pinnoite pitävät lämmönvaihtimen puhtaana.

Matala melutaso

Erittäin hiljainen Nordic Airise auttaa ylläpitämään kotona miellyttävää huonelämpötilaa ilman häiritsevää melua. Molempien mallien melutaso on alimmillaan vain 19 dB.

Good Sleep -tila

Nauti maittavista unista joka ikisenä yönä! Good Sleep -tila ohjaa ja hienosäätää lämpötilaa automaattisesti muodostaakseen ihanteelliset olosuhteet unijakson jokaiseen vaiheeseen. Saat siis kaiken hyödyn unelle varaamastasi ajasta ja heräät aamuun virkeänä. Tila myös kuluttaa vähemmän energiaa kuin normaali jäähdytys ja lämmitys.

Wi-Fi-hallinta

Kodin lämpötiloja voi hallita myös etänä käyttämällä SmartThings-sovellusta¹. Päälle kytkeminen ja sammuttaminen, viilennyksen valitseminen ja sähkönkulutuksen seuraaminen ovat vain yhden näppäinpainalluksen päässä. Bixby 2.0 -tekoälyjärjestelmä² analysoi ja ennakoi tarpeesi voidakseen ehdottaa parhaita asetuksia kotiisi.

AI Auto Comfort

AI Auto Comfort -toiminto¹ esittelee älykkään tavan elää ja asua. Se yksinkertaistaa ja tehostaa elämistä ja asumista analysoimalla huoneolosuhteita ja käyttötapoja². Toiminto optimoi huoneilman olosuhteet säätämällä lämpötilaa automaattisesti valintasi sekä ulkolämpötilan perusteella. Tällä varmistetaan mukava olo kaikkina aikoina.

ECO-tila

Säästä energiaa, mutta pidä huone silti miellyttävän viileänä. ECO-tila käyttää normaalitilaan verrattuna vähemmän kompressorikapasiteettia ja vähentää näin energiankulutusta*. Tämä takaa tehokkaamman jäähdytyksen, jos ulkolämpötila on tavallista matalampi tai kun haluat säästää energiaa ja rahaa, sekä huomioida ympäristöystävällisyyden.