Tuotteet

Samsung Nordic Geo ilmalämpöpumput

Erityisesti pohjoismaiseen ilmastoon suunnitellut Samsung Nordic Geo 25 ja 35 lämmittävät talvella ja viilentävät kesällä. Laitteiden tekoälyteknologia ja ainutlaatuinen muotoilu lämmittävät tai viilentävät kotisi nopeasti tehokkaan ilmavirran ansiosta. Samsungin SmartThings-sovelluksen avulla voit säätää lämpötilaa ja hallita virrankulutusta myös silloin, kun et ole kotona.

Lämmityksen energiatehokkuus A++.

Malli AR09 AR12
Lämmitysteho kW 3,20 4,00
Kylmäteho kW 2,50 3,50
Lämpökerroin COP 4,74 4,26
Vuosihyötysuhde SCOP/ SEER 4,6 / 8,40 4,6 / 7,70
Kosteuden poisto Max, l/h 1,0 1,5
Äänitaso Sisä-yksikkö Min/Max, dBA 18 / 38 18 / 40
Tilasuositus m2 50-140 80-170
Energialuokka Lämmitys/ Jäähdytys A++/ A++ A++/ A++

Tehokas ilmavirta

Molempien mallien ilmavirta on hyvin tehokas – Nordic Geo 25:n 678 m³/h ja Nordic Geo 35:n 708 m³/h, minkä ansiosta lämpöpumput lämmittävät tai viilentävät kodin nopeasti ja auttavat siten ylläpitämään miellyttävää lämpötilaa.

Wi-Fi-hallinta

Kodin lämpötiloja voi hallita myös etänä käyttämällä SmartThings-sovellusta¹. Laitteen käynnistäminen ja sammuttaminen, jäähdytystilan valitseminen, toiminnan ajastus sekä virrankulutuksen seuraaminen ovat vain yhden painalluksen päässä. Bixby 2.0 -tekoälyjärjestelmä² analysoi ja ennakoi tarpeesi voidakseen ehdottaa parhaita asetuksia juuri sinun kodillesi.

Easy Filter Plus -suodatin

Ylläpidä ilmastointilaitteesi toimintatehoa vaivattomammin. Easy Filter Plus -suodatin sijaitsee ulkoyksikön yläosassa, joten sen irrottaminen puhdistusta varten on helppoa. Tiheä verkkorakenne ja pinnoite pitävät lämmönvaihtimen puhtaana.

AI Auto Comfort -toiminto

AI Auto Comfort -toiminto¹ mahdollistaa älykkään tavan asua. Se helpottaa elämää ja tehostaa asumista analysoimalla huoneolosuhteita ja käyttäjien tottumuksia². Toiminto optimoi huoneilman olosuhteet säätämällä lämpötilaa automaattisesti mieltymystesi ja ulkolämpötilan perusteella. Näin se varmistaa, että tunnet olosi aina mukavaksi.

Matala melutaso

Erittäin hiljainen Nordic Geo ylläpitää kotonasi miellyttävää huonelämpötilaa ilman häiritsevää melua. Molempien mallien melutaso on alimmillaan vain 18 dB.

ECO-tila

Säästä energiaa mukavuudesta tinkimättä. ECO-tila käyttää normaalitilaan verrattuna vähemmän kompressorikapasiteettia ja vähentää näin energiankulutusta*. Tämä takaa tehokkaamman jäähdytyksen, jos ulkolämpötila on tavallista matalampi tai kun haluat säästää energiaa ja rahaa.