Tuotteet

Samsung Nordic Wind-Free Geo ilmalämpöpumput

Erityisesti pohjoismaiseen ilmastoon suunnitellut uudet Samsung Nordic Wind-Free Geo 25 ja 35 lämmittävät talvella ja viilentävät kesällä. Järjestelmä auttaa ylläpitämään miellyttävän lämpötilan ilman vetoa. Käyttäjän tarpeisiin mukautuvat älytoiminnot luovat viihtyisät sisäilmaolosuhteet, joita älykäs järjestelmä ylläpitää automaattisesti. Uuden kehittyneen tekniikan myötä Samsung Nordic Wind-Free Geo -sisäilmajärjestelmässä on aiempaa suurempi puhallin, leveämpi ilmanottoaukko ja leveämpi ilmanohjain. Puhallusilma leviää entistä kauemmas ja laajemmalle puhaltaen ilmaa jopa 15 m asti.

Erittäin hiljaisella Nordic Wind-Free Geolla ylläpidät kotonasi miellyttävän huonelämpötilan ilman häiritsevää melua – melutaso on alimmillaan vain 17 dB.

Malli AR09 AR12
Lämmitysteho kW 3,20 4,00
Kylmäteho kW 2,50 3,50
Lämpökerroin COP 5,37 5,03
Vuosihyötysuhde SCOP/ SEER 4,74 / 8,80 4,26 / 8,50
Kosteuden poisto Max, l/h 1,0 1,5
Äänitaso Sisä-yksikkö Min/Max, dBA 17 / 38 17 / 40
Tilasuositus m2 50-140 80-170
Energialuokka Lämmitys/ Jäähdytys A+++/ A+++ A+++/ A+++

Wind-Free™ -viilennys

Wind-Free™-tekniikka parantaa mukavuutta sisätiloissa levittämällä raikasta ilmaa tuhansien mikroreikien läpi tasaisesti ilman epämiellyttävää vedon tuntua. Wind-Free™- toiminnossa ilma jakautuu pehmeästi luoden ”liikkumattoman ilman” tunnun*. Voit hyvin päivin ja öin.

Liiketunnistinanturi

Liiketunnistinanturi viilentää kodin tehokkaasti säätelemällä itse ilmastointilaitteen toimintaa. Jos se ei havaitse liikettä 20 minuuttiin, se vaihtaa automaattisesti energiaa säästävään Wind-Free™-toimintoon, mutta palaa normaaliin toimintoon jälleen, kun liikettä havaitaan. Sen avulla voidaan myös säätää automaattisesti ilmavirran suuntaa.

Wi-Fi-hallinta

Kodin lämpötiloja voi hallita myös etänä käyttämällä SmartThings-sovellusta¹. Päälle kytkeminen ja sammuttaminen, viilennyksen valitseminen ja sähkönkulutuksen seuraaminen ovat vain yhden näppäinpainalluksen päässä. Bixby 2.0 -tekoälyjärjestelmä² analysoi ja ennakoi tarpeesi voidakseen ehdottaa parhaita asetuksia kotiisi.

Tri-Care-suodatin

Varmista ilman hygieenisyys ja lämmönvaihtimen suorituskyky Tri-Care-suodattimella. Sen kolme kerrosta sisältävät erittäin tiheän suodattimen, joka poistaa suuret kodin pölyhiukkaset, kuidut ja eläinten karvan. Siinä on myös Zeolite-pinnoitesuodatin, joka vangitsee hienojakoisen pölyn.

Alhainen melutaso

Erittäin hiljaisella Nordic Wind-Free™ Geolla ylläpidät kotonasi miellyttävän huonelämpötilan ilman häiritsevää melua – melutaso on alimmillaan vain 17 dB.

AI Auto Comfort

AI Auto Comfort -toiminto¹ esittelee älykkään tavan elää ja asua. Se yksinkertaistaa ja tehostaa elämistä ja asumista analysoimalla huoneolosuhteita ja käyttötapoja². Toiminto optimoi huoneilman olosuhteet säätämällä lämpötilaa automaattisesti valintasi sekä ulkolämpötilan perusteella. Tällä varmistetaan mukava olo kaikkina aikoina.