Tuotteet

Ainutlaatuinen lämpöpumppu

Daikin Altherma 3 H on sijoitus mukavuuteen ja energiansäästöön. Ilma-vesilämpöpumppu tuottaa kotisi tarvitseman lämmityksen, jäähdytyksen ja lämpimän käyttöveden – ja säästää energiaa. Altherma 3 H soveltuu erityisen hyvin kohteisiin,joissa vanha öljy- tai sähkölämmitys halutaan vaihtaa vihreämpään, kustannustehokkaampaan lämmitysjärjestelmään.

Miten Altherma toimii?

Daikin Altherma tuottaa jopa 75 % lämmitykseen, jäähdytykseen ja lämpimän veden tuottamiseen tarvittavasta energiasta ulkoilmasta. Ilma-vesilämpöpumpun kompressori ja kylmäaine siirtävät uusiutuvaa energiaa ulkoilmasta veteen juuri sinun tarpeidesi mukaan.

Päivitä vanha lämmitysjärjestelmä

Daikin Altherma 3 H on täydellinen vaihtoehto vanhan talon remonttiin. Lämpöpumppu tuottaa ilman sähkövastusta vanhaa öljy- tai sähkölämmitteistä kattilaa vastaavaa jopa +70 °C lämpöistä kiertovettä, joten vanhoja lämpöpattereita ei tarvitse vaihtaa uusiin. Vanhan lämmityskattilan korvaaminen Daikin Althermalla säästää myös tilaa. Lattialle asennettava malli tarvitsee vain saman verran tilaa kuin tavallinen jääkaappi-pakastin. Ilma-vesilämpöpumppu on saatavilla luokissa 8–10–12 sekä luokissa 14–16–18. Daikin-asiantuntija valitsee kuhunkin kiinteistöön sopivan ilma-vesilämpöpumpun.

Yksi ratkaisu, monta yhdistelmää

Daikin Altherma 3 H mukautuu tarpeisiisi: voit valita kolmesta eri sisäyksiköstä ja kolmesta eri tehoisesta ulkoyksiköstä riippuen kotisi lämmitys-, jäähdytys- ja käyttövesitarpeesta