Tuotteet

Panasonic Z Multijärjestelmät

Laaja sisäyksikköjen valikoima, joka sisältää mm. erittäin tehokkaat Etherea-sisäyksiköt, tarjoaa täyden joustavuuden 10 kW:n tehoon saakka ja enintään 5 liitäntäporttia. Laitteiden energiatehokkuus on jopa A+++/A++, ja ne kaikki käyttävät uuden sukupolven R32-kylmäainetta.

Panasonic Multi tekee koko kodistasi tai toimistostasi mukavan

Yksi pienikokoinen yksikkö voidaan yhdistää enintään viiteen sisäyksikköön, mikä säästää ulkotilaa. Jokaisella huoneella voi olla itsenäinen ohjaus, jotta asukkaat voivat nauttia tarkemmasta lämpötilan säädöstä ja energiansäästöstä, kun huone ei ole käytössä. Uuden sukupolven R32-kylmäaine on erittäin tehokas: sen energiatehokkuusluokka on A+++ ja se vähentää selvästi ympäristövaikutuksia.

Miksi monta sisäyksikköä sisältävä ratkaisu on parempi kuin useat erilliset sisäyksiköt?

Monta sisäyksikköä sisältävä ratkaisu (Multi Split) Voit yhdistää yhteen ulkoyksikköön enintään viisi sisäyksikköä. Kussakin huoneessa tai kullakin alueella on yksi sisäyksikkö. Se lisää äärimmäisen paljon asumismukavuutta. Ulkona on vain yksi ulkoyksikkö.

Erittäin korkea energiatehokkuus: A+++ ja A++

Lämpöpumpun edistynyt tekniikka mahdollistaa käyttömukavuuden ja korkean tehokkuuden. Laitteen sydämenä sykkii Panasonicin alkuperäinen, erittäin energiatehokas invertterikompressori. Niinpä lämpöpumppu alentaa huomattavasti käyttökuluja. Järjestelmä voi lämmittää silloinkin, kun ulkolämpötila on vain –15 °C.

Edistynyt älypuhelinohjaus kotikäyttöön tarkoitettuihin laitteisiimme.

Ohjaa ilma-ilmalämpöpumpun toimintaa Panasonic Comfort Cloud -pilvitoiminnolla ja lisätoiminnoilla, jotka ovat saatavissa vain pilvipalvelun kautta ja joita voi käyttää missä tahansa ja milloin tahansa. Yksi käyttäjä voi hallita enintään 200 yksikköä ja määrittää myös erilaisia käyttäjiä ja oikeuksia. Lisäksi järjestelmässä on energianvalvonta, jonka avulla voit oppia vähentämään käyttökuluja entistäkin tehokkaammin.