Tuotteet

Samsungin ilma-vesilämpöpumppu tuo ylivoimaista mukavuutta kotiin ympäri vuoden. Samsung ClimateHub -ratkaisu tarkoittaa lyhyesti sanottuna ulkoyksikön ja lämminvesisäiliöön yhdistetyn sisäyksikön kompaktia kokonaisuutta. Järjestelmän mutkattoman asennuksen, hiljaisen toiminnon sekä älykkään yhdistettävyyden ansiosta kodin mukavuuden ylläpito on nyt äärimmäisen helppoa.

Kompakti kokonaisuus ja helppo asennus

ClimateHub on rakennettu sisäyksikköön integroidun lämminvesisäiliön ympärille. Säiliön koon voi valita oman tarpeensa mukaan kahdesta vaihtoehdosta: 200 tai 260 l. Järjestelmän kompakti modulaarinen muotoilu auttaa laitteen asennuspaikan valitsemisessa, sillä voit asentaa sen näppärästi vaikka keittiöön tai kodinhoitohuoneeseen. Järjestelmän asennusta helpottavat myös tehdasasennettu hydraulinen elementti sekä laitteen edessä sijaitseva huoltoluukku. Innovatiivisten ominaisuuksiensa ansiosta ClimateHub on myös helppokäyttöinen.

Smart Grid -valmius ja aurinkoenergia­mahdollisuus

Smart Grid -älyverkko yhtenäistää tehokkaasti siihen liitettyjen laitteiden käyttäytymisen sekä toiminnot. ClimateHub-järjestelmän Smart Grid -valmius mahdollistaa käyttäjien taloudellisen hyötymisen tehokkaasta ja kestävän kehityksen mukaisesta virrankäytöstä. Järjestelmä voidaan myös kytkeä aurinkopaneeleihin PV:n (Photo Voltaic/aurinkoenergia) mahdollistamien ominaisuuksien ansiosta, jolloin energiaa voidaan säästää hyödyntämällä uusiutuvia luonnonvaroja.*


Älykäs yhdistettävyys

Uudella kosketusnäytöllisellä säätimellä käyttäjä voi myös hallita alueittain kotinsa eri lämpötila-asetuksia, jolloin saadaan tehokkaasti hyödynnettyä sekä korkean lämpötilan pattereita että alhaisen lämpötilan lattialämmitystä. Valinnaista Wi-Fi Kitiä käyttämällä voi ohjata järjestelmän useita eri vaiheita: Samsung SmartThings * -sovelluksella järjestelmän voi käynnistää ja sammuttaa, sitä voi ohjata ja sen toimintoja voi ajastaa älypuhelimella – mistä tahansa ja million tahansa.

* Saatavilla iPhone- ja Android-laitteisiin. Käyttö vaatii internetyhteyden sekä Samsung-sovellustilin.


Hiljainen toiminto

Jatkuvasti kiristyvät ilmastointijärjestelmien meluvaatimukset täyttääkseen Samsung ClimateHubissa on 4-tasoinen Quiet Mode -hiljainen toimintotila, jonka ansiosta lämpöpumpun ulkoyksikön äänitason sääteleminen on mahdollista. Laitteen mallista ja toiminto-olosuhteista riippuen äänitasoa voidaan rajoittaa jopa niinkin alhaiseksi kuin 35dB(A) @ 3 m. Ensimmäinen hiljennystaso pienentää ääntä 3dB, toinen 5 dB, kolmas 7dB ja 4. tasolla ääni laskee jopa 35 dB:iin. Äänitasot voivat vaihdella käyttöolosuhteista sekä ympäristön akustiikasta riippuen.