Tuotteet

Toshiba Polar ilmalämpöpumput

Toshiba POLAR on suunniteltu tarjoamaan optimaalista mukavuutta A+++ lämmityksessä ja saavuttamaan erinomaista energiansäästöä kovallakin pakkasella. Polar tarjoaa monipuoliset toiminnot, jotka takaavat täydellisen mukavuuden vaikeimmissakin olosuhteissa. Sen tehokkuus ympäri vuoden pitää olosi lämpimänä ja viihtyisänä myös ulkolämpötilan ollessa -25 °C.
Malli RAS25 RAS35
Lämmitysteho kW 3,2 (1.0 - 7.2) 4,2 (1.0 - 7.7)
Jäähdytysteho kW 2,8 (1.1 - 3.5) 3,5 (1.3 - 4.5)
Vuosihyötysuhde SCOP 5.1 5.1
Kylmäkerroin SEER 7.7 7.3
Sisä- / ulkoyksikön paino kg 10 / 38 10 / 38
Äänitaso Sisä-yksikkö Min/Max, dBA 45/25 45/25
Tilasuositus m2 40-130 50-140
Energialuokka Lämmitys/ Jäähdytys A+++/A++ A+++/A++

Äärimmäistä mukavuutta aina -25 °C asti

Polar tarjoaa monipuoliset toiminnot, jotka takaavat täydellisen mukavuuden vaikeimmissakin olosuhteissa. Sen tehokkuus ympäri vuoden pitää olosi lämpimänä ja viihtyisänä myös ulkolämpötilan ollessa -25 °C!

Erinomainen suorituskyky parhaisiin säästöihin

Energiatehokkuusluokka A+++: lla lämmityksessä ja A ++: lla jäähdytyksessä takaa optimaalisen suorituskyvyn. Polar saatavana kokoina 25 ja 35, riippuen kohteen tehontarpeesta.

Absoluuttinen hiljaisuus

Toshiba kehittää jatkuvasti innovaatioita taatakseen huippuluokan ilmastoinnin käyttäjien odotuksien mukaisesti. Äänitason vähentämiseksi ja mukavuuden parantamiseksi Polarin Silent -toiminto puolittaa ulkoyksikön äänenvoimakkuuden, kun taas sen hiljainen toiminto vähentää sisäyksikön äänitasoa antaen sinulle hyvät yöunet.

Design ja luotettavuus

Innovaatio, tehokkuus, korkea luotettavuus, energiansäästö, ympäristön kunnioittaminen ... Nämä voimakkaat arvot ovat ytimenä kaikessa, mitä teemme Toshiballa. Toshiba on tarjonnut asiakkailleen yli 50 vuoden ajan virheettömän japanilaisen laadun taattua tarkkuutta ja asiantuntemusta.

Toshiban innovatiivinen inverter teknologia

Toshiban innovatiivinen rotaatiokompressoritekniikka yhdistää esimerkillisen suorituskyvyn ja erinomaisen luotettavuuden. Minimoimalla lämpöheilahtelut vakion lämpötilan varmistamiseksi, se lisää tehokkuutta ja eliminoi satunnaisen melun riskin. Toshiban, invertteritekniikan avulla POLAR voi säätää lämmitys- ja jäähdytystehoa jatkuvasti säätämällä kompressorin nopeutta tarpeen mukaan.

HADA ilmanohjaus

Ilmanohjaus puhaltaa viileän ilman katon rajaan, jolloin vältetään suoraa puhallusta iholle ja taataan tasaisempi huonelämpötila. Toshiba HADA-toiminnon ansiosta ilmankosteus pysyy tasaisempana ja ihosi voi paremmin.