Tuotteet

Toshiba Aurora 25/35 ilmalämpöpumput

Toshiba AURORA on hiljainen ja taloudellinen ilmalämpöpumppu, joka hyödyntää Toshiban taattua inverter- ja kompressoriteknologiaa. R32 kylmäaine takaa A++ / A++ energialuokan sekä lämmityksessä että jäähdytyksessä. Modernisti muotoiltu sisäyksikkö sisältää lukuisia sähköä säästäviä ja käyttömukavuutta lisääviä ominaisuuksia. Huippuluokan hyötysuhteen lisäksi Toshiba Aurora ilmalämpöpumppu on myös kestävä ja toimii luotettavasti koko pitkän elinkaarensa ajan. Toshiban ainutlaatuinen takkatoiminto jakaa tulisijan lämmön tasaisesti kotisi eri puolille. Takkatoiminnon aikana sisäyksikkö puhaltaa jatkuvasti haluamallasi nopeudella, vaikka ulkoyksikön kompressori olisi pois päältä.

Malli RAS25 RAS35
Lämmitysteho kW 3,2 (1.1 - 5.0) 4,2 (1,0-6,6)
Jäähdytysteho kW 2,5 (1.20 - 3.20) 3,5 (1.4 - 4.1)
Vuosihyötysuhde SCOP 4.6 4.5
Kylmäkerroin SEER 6.5 6.5
Sisä- / ulkoyksikön paino kg 10 / 30 10 / 34
Äänitaso Sisä-yksikkö Min/Max, dBA 41/24 43/24
Tilasuositus m2 40-130 50-140
Energialuokka Lämmitys/ Jäähdytys A++/A++ A+/A++

Suunniteltu juuri sinulle

Laadukas ja luotettava ilmalämpöpumppu, joka tarjoaa hyvän tehon ja hyötysuhteen aina -20 °C asti.

Ympärivuotista elämisen mukavuutta

Vaikka Aurora ilmalämpöpumppu tarjoaa erinomaisen lämmitystehon talvella, se on suunniteltu tarjoamaan myös erinomaisen jäähdytystehon kesällä.

Suunnittelu ja luotettavuus

Innovaatio, tehokkuus, korkea luotettavuus, energiansäästö ja arvostus luontoa kohtaan. Nämä vahvat arvot ovat aina olleet Toshiballe sydämen asia. Jo yli 50 vuotta, Toshiba on tarjonnut asiakkailleen taattua japanilaista tarkkuutta, luotettavuutta ja laatua.

Toshiban innovatiivinen inverter-teknologia

Toshiban innovatiivinen rotaatiokompressoriteknologia yhdistää esimerkillisen suorituskyvyn ja erinomaisen luotettavuuden. Minimoimalla lämpötilan vaihtelut, tehokkuus lisääntyy ja eliminoidaan satunnaiset äänitason piikit. Toshiban Inverter-teknologia mahdollistaa jatkuvan lämmittämisen ja jäähdyttämisen, säätämällä kompressorin käyntinopeutta tehontarpeen mukaan.

Puhdasta ja raikasta ilmaa

AURORA on varustettu Magic Coil®: lla, joka auttaa estämään veden ja pölyn tarttumisen lämmönvaihtimeen. Kun ilmalämpöpumppu kytketään pois päältä puhallus, järjestelmä jatkaa toimintaansa hiljaisella nopeudella pitäen lämmönvaihtimen puhtaana ja kuivana. Näin ilmastointilaitteen energiatehokkuus säilyy korkeana