Tuotteet

Mitsubishi Heavy Netsu Nordic 25/35 ilmalämpöpumput

Netsu Nordic tarjoaa kaiken, mitä lämpöpumpulta toivotaan Suomen olosuhteissa ja kodeissa. Netsun miellyttävä lämpö leviää tilaan automaatti– tai käsiohjauksella. Täysin automaattinen takkatoiminto lisää energiatehokkuutta ja +10°C ylläpitolämmitys on parasta mitä voi tarjota tiloihin, jotka halutaan pitää kuivina peruslämmöllä.

Netsu Nordic -mallista löytyy useita huippumallien ominaisuuksia vakiona, kuten 3D Auto, +10°C -ylläpitolämmitys, monipuoliset ajastus- ja ohjaustoiminnot, sekä tehokas ilmansuodatus ja valinnaisina lisäominaisuuksina WIFI- tai SMS-ohjaus. Laite on muotoiltu sulautumaan pohjoismaiseen sisustukseen kolmessa tyylikkäässä värissä: Pure White, Titanium ja Black & White.

Malli 25 ZS 35 ZS
Lämmitysteho kW 3,2 (0,9-4,5) 4,0 (0,9-5,0)
Kylmäteho kW 2,5 (0,9-3,1) 3,5 (0,9-4,0)
Vuosihyötysuhde SCOP 4,7 4,7
Kylmäkerroin SEER 8,5 8,4
Mitat (k x l x s) mm 290 x 870 x 230 290 x 870 x 230
Äänitaso Sisä-yksikkö dBA 46 48
Tilasuositus m2 90-130 120-170
Energialuokka Lämmitys/ Jäähdytys A+++/A+++ A+++/A+++

Vedon tunne on minimoitu ja mukavuus maksimoitu

Perusideana ilmalämpöpumpuissa on mahdollisimman suuri ilman liikkuvuus mahdollisimman pienellä energia- ja äänimäärällä. Siksi sisäyksikön puhallus ja sen ohjaus edustavat ilmalämpöpumppualan huippua. Ääni on tasainen ja huminaton, sillä kennon ja sen lamellien aerodynaamisella muotoilulla on saavutettu sujuva ilmavirran kulku ja mahdollisimman suuri lämmön luovutuspinta parantamaan energiatehokkuutta. Netsu Nordicin sisäyksikön 3D Auto -ilmanohjaus levittää lämpimän tai viileän ilmavirran tasaisen huomaamattomasti ja äänettömästi ympäri kiinteistöä. Näin viilennys ei tunnu häiritsevältä edes vedolle herkistä ihmisistä.

Tyylikkyyttä kotiin

Netsu Nordicissa on tyylikkään puhdaslinjainen Italiainen muotoilu, joka sopii pohjoismaiseen sisustusmakuun. Hyvin muotoiltu ja asennettu ilmalämpöpumppu on kodin ja loma-asunnon huomaamaton osa – siro ja hiljainen.

Älykäs Takkatoiminto

Suomalaiseen kotiin ja loma-asuntoon kuuluvat oleellisena osana takka tai leivinuuni. Mitsubishi Heavy -ilmalämpöpumppu onkin tulisijan paras kumppani. Kun tulisija nostaa sisälämpötilan asetettuun arvoon, kytkeytyy takkatoiminto automaattisesti päälle. Tällöin ilmalämpöpumppu lopettaa lämmityksen ja ryhtyy siirtämään tulisijan lämpöä tasaisesti tilaan. Takkatoiminnolla lämpötila tasaantuu, sillä lämmin ilma painetaan alas lämmittämään myös lattiapintoja ja eriasteiset lämpökerrostumat poistuvat. Mitsubishi Heavy Netsu Nordic tarjoaa parasta mahdollista säästöä ja mukavuutta.

Ominaisuudet

  • 3D Auto -puhallustoiminto
  • Fuzzy Auto Operation – Älykäs automaattitoiminto
  • Ylläpitolämmitys-toiminto
  • Weekly Timer -viikkoajastin
  • Allergen Filters – tehokas ilman suodatus
  • Self Clean -toiminto
  • Etäohjaus
  • Silent Operation -hiljaisuustoiminto
  • Sleep Timer/ON/OFF Timer
  • LED Brightness Adjustement – näytön kirkkauden säätö