Tuotteet

Mitsubishi Heavy Kazan 25/35 ilmalämpöpumput

Mitsubishi Heavyn KAZAN-lämpöpumppu on suunniteltu Pohjolan rankkoihin olosuhteisiin. Alan parhaimpiin kuuluva teho, hyvä hyötysuhde ja talvivarustus pitävät huolen, että laite toimii vaivattomasti kovilla talvipakkasilla.

Luonnollisella R32-kylmäaineella Kazan saavuttaa alan parhaimpiin kuuluvan A+++ -tehon huippuhyötysuhteella. MHI:n valmistaman DC-PAM Twin Rotary -kompressorin ja sisäänrakennetun lämmitysvastuksen (mallit SRK20-35) ansiosta Kazan soveltuu erinomaisesti heille, jotka haluavat parasta suorituskykyä ympäri vuoden.

Laitteessa on vakiona premium-lämpöpumpun ominaisuudet mitä vaaditaan lämmitykseen, ilmankiertoon, hiljaiseen käyttöääneen, moderniin ilmansuodatukseen ja paljon mukavuutta lisääviä automaattitoimintoja sekä valinnaisina lisäominaisuuksina WIFI- tai SMS -etäohjaus.

Malli 25 ZSX 35 ZSX
Lämmitysteho kW 3,2 (0,8-6,0) 4,3 (0,8-6,8)
Kylmäteho kW 2,5 (0,9-3,8) 3,5 (0,9-4,5)
Vuosihyötysuhde SCOP 5,2 5,1
Kylmäkerroin SEER 9,6 9,2
Mitat (k x l x s) mm 305 x 920 x 220 305 x 920 x 220
Äänitaso Sisä-yksikkö Min/Max, dBA 19-25-33-39 19-26-35-41
Tilasuositus m2 90-130 120-170
Energialuokka Lämmitys/ Jäähdytys A+++/A+++ A+++/A+++

Tyylikkyyttä kotiin

Kazanin tyylikkään puhdaslinjainen italiainen muotoilu sopii pohjoismaiseen sisustusmakuun. Hyvin muotoiltu ja asennettu ilmalämpöpumppu on kodin ja loma-asunnon huomaamaton osa – siro ja hiljainen. Laitteen perusväri on puhtaan valkoinen, mutta halutessasi voit valita joko Titanium- tai Black & White -värivaihtoehdoistamme omaa silmääsi miellyttävän värin.

Ylivertaista suorituskykyä

Mitsubishi Heavy -ilmalämpöpumput ovat aidosti pohjoisiin oloihin kehitettyjä ja niitä voi käyttää maksimiteholla talviolosuhteissa ja ne lämmittävät jopa -35°C ulkolämpötilassa. Mitsubishi Heavy -laitteet ovat ammattilaisten suosimia kestävyytensä sekä erinomaisten ominaisuuksiensa ansiosta. Lisäksi Kazanissa on markkinoiden laajin tuotesarja.

Energialuokka A+++, selvää säästöä energiakuluissa

Mitsubishi Heavy -ilmalämpöpumpuista löydät markkinoiden parhaan A+++ -lämmitysenergialuokan laitteita. Näin säästöt ovat 30-50% lämmityskuluistasi suoraan sähkölämmitykseen verrattuna. Mökki-, halli- ja tallirakennuksissa +10°C ylläpitolämmityksellä jopa enemmän.

Ympäristöä kunnioittaen

Kazan-ilmalämpöpumpuissa käytetään uutta ympäristöystävällistä R32-kylmäainetta. Uudella kylmäaineella saavutetaan parempi hyötysuhde ja lämmitysteho kaikissa lämpötiloissa. Tehokas kylmäaine mahdollistaa myös pienemmän täyttömäärän, jolloin näiden laitteiden tuottama hiilijalanjälki on lähes 70 % pienempi kuin aiemmissa R410-kylmäainetta käyttävissä malleissa. Samalla lämmöntuotto pakkaskeleillä aina -35°C lukemiin on parempi. Lisäksi laitteissa on ekotoimintoja, jotka ylläpitävät mukavuuslämpötilaa energiaa säästäen.

Ominaisuudet

  • 3D Auto -puhallustoiminto
  • Eco Operation -säästötoiminto
  • Auto Off – Automaattinen katkaisutoiminto
  • Ylläpitolämmitys-toiminto
  • Weekly Timer -viikkoajastin
  • Allergen Filters – tehokas ilman suodatus
  • Self Clean -toiminto