Tuotteet

Toshiba Shorai Edge ilmanjaahdyttimet

Toshiba Shorai Edge- sarja tarjoaa uudenlaista muotoilua sekä suorituskykyä joka kodin viilennykseen. Nykyaikaisen muotoilun ja suorien linjojen ansiosta Toshiba Shorai Edge -mallit soveltuvat täydellisesti kaikkiin sisustustyyleihin.
Malli RAS10 RAS13
Jäähdytysteho kW 2,5 (0.89 - 3.20) 3,5 (1.00 - 4.10)
Kylmäkerroin SEER 8,6 8,6
Sisäyksikön mitat (K x L x S) mm 293x800x226 293x800x226
Sisä- / ulkoyksikön paino kg 10 / 26 10 / 30
Äänitaso Sisäyksikkö Min/Max, dBA 19-40 19-43
Energialuokka Jäähdytys A+++ A+++

Puhtautta ja hiljaisuutta

Uuden R32-kylmäaineen ansiosta Toshiba Shorai Edge -ilmalämpöpumppu yltää fluorattujen kaasujen säätelyä koskeviin tavoitteisiin pienentäen osaltaan vaikutusta ilmaston lämpenemiseen. Likaa hylkivät lämmönvaihtimet, jotka on suunniteltu yksinkertaisiksi asentaa, käyttää ja huoltaa, ylläpitävät huoneilman puhtautta.

Toshiba kehittää jatkuvasti innovaatioita taatakseen ilmalämpöpumpun käyttäjien huippuluokan odotukset. Shorai Edge -ulkoyksikkö on markkinoiden hiljaisimpia nimellistoiminnoissa. Äänetön-toiminto hiljentää sisäyksikön äänitasoa, jotta voit nukkua sikeästi.

Hemmottele itseäsi luotettavalla Toshiba-laadulla

Kaikissa Toshiba Shorai Edge -ilmalämpöpumpuissa on Toshiban ainutlaatuinen rotaatiokompressori. Sen ansiosta kaikki Shorai Edge -tuotesarjan ilmalämpöpumput toimivat luotettavasti ja vaivattomasti silloinkin, kun ne asennetaan äärimmäisiin toimintaympäristöihin. Energiatehokkuudessa Toshiba Shorai Edge -ilmalämpöpumppujen luokitus on erinomainen A+++ jäähdytyksen osalta.

Mukavuutesi maksimointiin arkea helpottavia etätoimintoja

Toshiba Shorai Edge -ilmalämpöpumpun vakiokauko-ohjain yhdistää kaikki keskeiset toiminnot ja tarjoaa nopean pääsyn taloudelliseen ja korkeatehoiseen käyttömoodiin. Vakio-ominaisuuksina säätimessä on tuuletinnopeuden ja asetusarvon säätö sekä älykäs ilmavirtaohjaus. Vakiokauko-ohjain on langaton, mutta se on myös käytettävissä johdon kanssa.

Toshiba Shorai Edge -kaukosäätimen ominaisuuksia ovat muun muassa esiasetetut toiminnot, virranvalinta ja ECO energialaskujen vähentämiseen, Comfort Sleep -toiminto huoneen lämpötilan optimoimiseksi yöllä ja Hi-power erittäin nopeaan jäähdytykseen tai lämmitykseen.