Tuotteet

Panasonic Nordic NZ 25/35 ilmalämpöpumput

Kotiin, mökille tai autotalliin PANASONIC INVERTER NZ-VKE ilmalämpöpumppu. Uusi ympäristöystävällisempi R32 kylmäaine pienentää ilmalämpöpumpun hiililjalanjälkeä huomattavasti. Uudessa NZ ilmalämpöpumpussa on myös super ohut sisäyksikkö, jonka syvyys vain 19,4cm. Ylläpitolämpötila asetettavissa +8∼+15 ºC välille. Tämä on erinomainen ominaisuus vapaa-ajanasuntojen, varastojen ja autotallien lämmitykseen.
Malli NZ25VKE NZ35VKE
Lämmitysteho kW 3,4 (0,85-6,0) 4,0 (0,85-7,2)
Jäähdytysteho kW 2,5 (0,85-3,0) 3,5 (0,85-4,0)
Vuosihyötysuhde SCOP 4,6 4,6
Kylmäkerroin SEER 7,4 7,1
Ulkoyksikön paino kg 37 37
Äänitaso Sisäyksikkö Min/Max, dBA 18-44 19-45
Toiminta-alue (Lämmitys) (min-max) ºC -35˜+24 -35˜+24
Energialuokka Lämmitys/ Jäähdytys A++/A++ A++/A++

Vähennä lomakodin lämmityskuluja ja saa samalla miellyttävämpi sisäilma.

Portaattomalla +8-+15 asteen toiminnolla, voit pitää lomakotisi, autotallisi tai kesämökkisi ylläpitolämpötilassa käyttämättä paljon energiaa. Panasonicin ilmalämpöpumpulla voit vähentää lämmityskulujasi ja samalla saavuttaa paremman sisäilman. Rahallisten säästöjen lisäksi, teet ympäristölle palveluksen, ja saavutat myös puhtaamman sisäilman sekä mukavan viilennyksen kesän kuumimpina päivinä.

Uusi infrapunaohjaus

Nauti innovatiivisesta muotoilusta sormiesi ulottuvilla uudella tyylikkäällä Backlit Sky Controller -ohjaimella. Suurempi näyttö ja helpompi käyttää.

Yksinkertainen mutta tyylikäs muotoilu

Sopiakseen eurooppalaiseen sisustukseen, suunnittelemme sisäyksiköt yksinkertaisiksi, puhtaiksi ja tyylikkäiksi.

Sisäänrakennettu WLAN ja Panasonic Comfort Cloud -sovellus

Uusi Etherea voidaan kytkeä verkkoyhteyteen, jolloin se tukee älypuhelinohjausta Panasonic Comfort Cloud -sovelluksen avulla. Ohjaa, valvo, ajasta helppokäyttöisen rajapinnan kautta. Yhdistämällä Panasonic Comfort Cloud -sovellukseen, yksikkö on hallittavissa Google Assistantin ja Amazon Alexan avulla.