Tuotteet

Mitsubishi Electric SLZ-M kattokasetti

Mitsubishi Electric SLZ-M -sarjan kattokasettimallin ilmalämpöpumput on suunniteltu toimimaan Suomen ankarissa olosuhteissa. Viilennyksen lisäksi laitetta voidaan käyttää myös lämmitykseen, mikä mahdollistaa merkittävät säästöt vuotuisissa lämmityskuluissa.

Kattokasetti on oiva valinta erityisesti toimistohin ja liiketiloihin, joissa on alas laskettu katto. Neljään suuntaan puhaltava sisäyksikkö toimittaa puhallusilman tehokkaasti koko tilaan.

Mitsubishi Electric SLZ-M -sarjan laitteita on saatavilla kolmea eri tehoa, 2,5–5,0 kW. Mikäli tehontarve on tätäkin suurempi, tutustu myös Mitsubishi Electric PLA-M -sarjan laitteisiin (tehoa 7–14 kW).

Malli SLZ-M25 SLZ-M35
Kylmäteho kW 1.4 - 3.2 (2.5) 0.7 - 3.9 (3.5)
Kylmäkerroin SEER 6,3 6,7
Mitat (k x l x s) mm 245 x 570 x 570 245 x 570 x 570
Äänitaso Sisä-yksikkö Min/Max, dBA 24-26-28 25-28-31
Energialuokka Jäähdytys A++ A++

Uusinta tekniikkaa

Vuonna 2019 uudistunut (SLZ-KF-sarjan laitteet korvannut) SLZ-M -mallisarja tarjoaa entistäkin enemmän.

Kaikki mallit käyttävät nyt hyödykseen ympäristöystävällistä R32-kylmäainetta, ja laitteet ovat energiatehokkaampia kuin koskaan. Kaikki mallisarjan laitteet yltävät nyt jäähdytystoiminnolla A++ -energialuokkaan.

Huomaamatonta mukavuutta

Katon sisään upotettava kattokasettimalli puhaltaa ilman tasaisesti ja hiljaisesti neljälle sivulle. Mitsubishi Electric SLZ M -kattokasettimalli on tyylikäs ja huomaamaton vaihtoehto vaativaan ympäristöön.

Laitteen mukana toimitetaan helppokäyttöinen seinälle kiinnitettävä huonesäädin.