Tuotteet

Mitsubishi Electric RW 25/35 ilmalämpöpumput

RW-sarjan erinomainen lämmitysteho tuo ensiluokkaista lämpöä asuntoosi. Uusi huipputehokas kompressori tuottaa maksimaalisen lämmitystehon energiatehokkaasti, nyt myös todella alhaisissa ulkolämpötiloissa. RW-sarjan uuden ajan Hyper Heating teknologialla tuottaa laite nimellistehonsa -25 asteeseen ja vielä kylmemmilläkin keleillä lämmitys jatkuu huipputehokkaana. Uskomaton lämmitysteho maustettuna upealla ominaisuusvalikoimalla lämmittää niin mieltä kuin asuntoakin ennennäkemättömällä tavalla.
Malli MSZ-RW25 MSZ-RW35
Lämmitysteho kW 3,2 (0,8-6,3) 4,0 (1,1-7,0)
Kylmäteho kW 2,5 (0,9-3,5) 3,5 (1,0-4,0)
Vuosihyötysuhde SCOP 5,2 5,1
Kylmäkerroin SEER 11,2 9,4
Mitat (k x l x s) mm 305 x 998 x 247 305 x 998 x 247
Äänitaso Sisä-yksikkö Min/Max, dBA 19-42 19-43
Tilasuositus m2 40-130 50-140
Energialuokka Lämmitys/ Jäähdytys A+++/A+++ A+++/A+++

3D i-see Sensor

Sisäyksikön muotoihin sulautuva 3D i-see sensor mittaa huoneen lämpötiloja infrapunatunnistimen avulla. Tunnistimen avulla puhallusilma voidaan suunnata ihmisiin, ihmisistä pois tai tasaisesti alueelle jossa usein oleskellaan. I-see sensoria voidaan hyödyntää myös lisäsäästöissä niin, että sisälämpötilaa pudotetaan lämmityskäytöllä automaattisesti, kun sensori ei enää havaitse ihmisiä tilassa. Lämmityskäyttö jatkuu normaalisti taas, kun tunnistin havaitsee tilassa uudestaan ihmisen.

Tehokkaat ilmanohjaimet

Sisäyksikön ilmanohjaimet on jaettu kahteen osaan sekä pysty- että vaakasuunnassa. Ilmaa voidaan ohjata samanaikaisesti oikealle, vasemmalle, ylös ja alas. Näin lämmitysilma saadaan jakautumaan tehokkaasti ja vedottomasti huonetiloihin. Portaikon kohdalla olevan sisäyksikön ilmanohjaimia voidaan hyödyntää suuntaaman lämpöä samalla ylä- ja alakertaan.

plasmapuhdistin Plasma Quad Plus

Edistyksellinen kaksivaiheinen plasmapuhdistin Plasma Quad Plus on ilmanpuhdistusjärjestelmä, joka parantaa ilmanlaatua huonetilassasi. Plasma Quad Plus poistaa ilmasta tehokkaasti erilaisia leijuvia hiukkasia, kuten viruksia, bakteereita, hometta, allergeeneja, pölyä ja PM2.5 -hiukkasia.

Dual Barrier -pinnoite

Sisäyksikön puhtaus on erittäin tärkeää ilmalämpöpumpun tehokkaan toiminnan kannalta. Lämmitettävä tai jäähdytettävä sisäilma kulkee sisäyksikön läpi helposti, kun sisäyksikkö on puhdas. Näin sisäyksikön läpi kulkeva ilmamäärä on oikeanlainen ja lämmityskäytössä sisätilat saadaan lämpiämään alhaisemmalla lämmönsiirtokennon lämpötilalla. Alhaisemman lämmönsiirtokennon lämpötilan ansiosta laitteisto säilyttää erinomaisen hyötysuhteensa.

Käyttötilan valitsin

Me kaikki olemme erilaisia. Meillä on eri mieltymykset ja toimintatavat. Mitsubishi Electric on kehittänyt RW-mallisarjaan uuden toiminnon, jotta se palvelisi sinua oikealla tavalla. Käyttötilan valitsimella saat muokattua laitteiston juuri tarpeisiisi sopivaksi. energiaa jopa 7%. Yhteensopiva iOS- ja Android-laitteiden kanssa.

Wi-Fi-etäohjaus

Sisäyksikössä on integroitu Wi-Fi-sovitin, jonka avulla voit ohjata lämpöpumppuasi mobiililaitteilla tai tietokoneella mistä vain. Etäyhteyden avulla tiedät, millainen lämpötila sisällä on ja voit ohjata lämpötilan alhaisemmaksi esimerkiksi lomamatkalle lähdettäessä ja lämmittää sisätilat mukaviksi juuri sopivasti, kun pääset kotiin.