Tuotteet

Hitachi Nordic Shirokuma R32

Shirokuma Nordic on suunniteltu Pohjolan ankariin olosuhteisiin. Tyylikkäästi muotoiltu laite ei hallitse huoneen visuaalista ilmettä. Laite tarjoaa tehokasta lämmitystä ja jäähdytystä tarpeen mukaisesti. Uusi ”Constant Power”-tekniikka pitää lämmitystehon vakiona -15°C asti ja lämpöpumpulla saat lämmitystehon silloin kun sitä tarvitaan.
Malli RAK-25RXE RAK-35RXE
Lämmitysteho kW 3,20 (0,90 ~ 4,20) 4,00 (0,90 ~ 5,80)
Jäähdytysteho kW 2,50 (0,90 ~ 3,10) 3,50 (0,90 ~ 4,00)
Vuosihyötysuhde SEER / SCOP 8,50 / 5,20 8,70 / 5,20
Mitat (L × K × S) mm 900 × 295 × 210 900 × 295 × 210
Äänenpaine jäähdytyksellä (SL / L / M / H) Jäähdytys dB(A) Lämmitys dB(A) 20-26-32-43 20-27-33-40 22-29-35-45 22-30-35-42
Tilasuositus m2 60-100 90-140
Energialuokka Lämmitys/ Jäähdytys A+++/ A+++ A+++/ A+++

Ainutkertaista mukavuutta kylmällä säällä

Shirokuma mallisarjan laitteiden lämmitysteho pysyy muuttumattomana -15°C ulkolämpötilaan saakka, ja lämmitystoiminto on käytettävissä aina -25°C ulkolämpötilaan saakka.

Kaksi ilmanohjainta

Shirokuma on varustettu kahdella ilmanohjaimella tehokkaan puhalluksen ja miellyttävän sisäilman varmistamiseksi. Kahden ilmanohaimen ansiosta Shirokuman puhallus on huomaamaton, eikä aiheuta epämiellyttävää vedon tunnetta.

Stainless Clean -sisäyksikkö

Ilmavirran kanssa tekemisissä olevat osat on valmistettu ruostumattomasta materiaalista. Tällä tavoin saadaan estettyä bakteerien ja allergeenien kasvu laitteen sisällä. Erityisesti allergikot huomaavat selkeän parannuksen sisäilman puhtaudessa.

Constant POWER -tekniikka -15°C ulkolämpötilaan saakka

Constant POWER -tekniikka tehostaa lämpöpumpun toimintaa ja mahdollistaa lämmitystehon säilymisen muuttumattomana aina -15°C ulkolämpötilaan saakka, jonka jälkeen laitteen lämmitysteho alkaa hieman laskemaan ulkoilman lämpötilan laskiessa. Tämä tekniikka on yksi niistä syistä miksi Premium - mallisarjan energialuokka on korkein mahdollinen A+++.

Läsnäoloanturi (Human Absense Sensor)

Läsnäoloanturi (Human Absense Sensor) etsii jatkuvasti huoneessa olevia ihmisiä. Jos huoneessa ei havaita ihmisiä 20 minuutin sisään, laite laskee lämpötilan asetuspistettä yhdellä asteella. 40 minuutin jälkeen lämpötilan asetuspistettä lasketaan vielä toisella asteella. Jos huoneessa ei havaita ihmisiä pitkään aikaan, läsnäoloanturi pysäyttää yksikön kokonaan energiansäästön maksimoimiseksi. Tiesitkö että jo 1°C asetuslämpötilan muutos laskee energiankulutusta jopa 7%.

4-suuntainen Swing-toiminto

Molempien puhallussuuntien moottoroidut automaattiset ilmanohjaimet levittävät puhalluksen tasaisesti koko huonetilaan ja varmistaa miellyttävän sisäilman huoneen joka kulmassa. Liikkeenilmaisimen avulla puhallus voidaan säätää välttämään puhalluksen suuntaamista suoraan ihmisiin.

WiFi-etäohjaus (Lisävaruste)

Voit ohjata ilmastointilaitettasi HITACHIN HI-KUMO® applikaation avulla älypuhelimella, tabletilla tai PC:llä. Applikaation avulla kaikki laitteen säätöparametrit ovat helposti saatavilla suoraan älylaitteesi näytöllä: lämpötilansäätö, puhallussuunta- ja puhallusnopeus, viikkoajastuksen ohjelmointi, LOMA-toiminnon ohjaus, yms. Asetus-assistentti: Tee lämmitysasetukset nopeasti vastaamalla 3 helppoon kysymykseen. SMART TIP -toiminto: asetuslämpötilan lasku helposti yhdellä painikkeella jolla voidaan säästää energiaa jopa 7%. Yhteensopiva iOS- ja Android-laitteiden kanssa.