Tuotteet

Hitachi Nordic Mokai R32

Mokai mallisarjassa yhdistyy tyylikäs muotoilu ja moderni rakenne. Lämmitystoiminto toimii häviöttömästi jopa –15 °C lämpötilaan saakka. Moottoroiduilla ilmanohjaimilla toteutettu 4-suuntainen ilmanpuhallus varmistaa sisäilman tehokkaan lämmityksen ja tasaisen lämpötilan huoneen jokaisessa kulmassa. Sisäänrakennetun liikeanturin ansiosta yksiköiden energiatehokkuusluokka on A+++ jäähdytyksellä ja A++ lämmityksellä. Laitetta voidaan ohjata perinteisen kaukosäätimen lisäksi helposti myös esimerkiksi älypuhelimella, tabletilla tai PC:llä.
Malli RAK-25RPE RAK-35RPE
Lämmitysteho kW 3,40 (0,90 ~ 4,40) 4,20 (0,90 ~ 5,00)
Jäähdytysteho kW 2,50 (0,90 ~ 3,10) 3,50 (0,90 ~ 4,00)
Vuosihyötysuhde SEER / SCOP 8,50 / 4,90 7,80 / 4,90
Mitat (K × L × S) mm 280 × 780 × 230 280 × 780 × 230
Äänenpaine jäähdytyksellä (SL / L / M / H) Jäähdytys dB(A) Lämmitys dB(A) 22-24-33-40 20-23-34-41 25-26-36-43 26-27-36-44
Tilasuositus m2 60-100 90-140
Energialuokka Lämmitys/ Jäähdytys A+++/ A++ A+++/ A++

Frost Wash -puhdistustoiminto

Puhdas sisäilma ja huoletonta mukavuutta joka päivä. Frost Wash -toiminto sitoo sisäilman epäpuhtaudet sisäyksikön kennoon muodostuvan jään sisään ja huuhtelee epäpuhtaudet pois kennon sulatusveden mukana. Frost Wash -toiminnon ansiosta sisäyksikkö puhdistaa automaattisesti itsensä ilman että käyttäjän tarvitsee erikseen huolehtia sisäyksikön puhdistamisesta, varmistaen samanaikaisesti että kotisi sisäilma pysyy puhtaana ilmassa leijuvista bakteereista ja sieni-itiöistä.

Energiaa säästävä Eco-toiminto

Energiaa säästävän Eco-toiminnon ja sisäänrakennetun Läsnäoloanturin avulla sisäilman lämmitys ja jäähdytys voidaan suorittaa energiatehokkaammin kuin koskaan aikaisemmin.

Edistyksellinen ilmansuodatin

Mokai -mallisarjan edistyksellinen hajuja poistava antibakteerinen ilmansuodatin poistaa tehokkaasti huoneilman pölyhiukkaset, bakteerit, allergeeneenit ja hajumolekyylit, jonka ansiosta voit nauttia puhtaasta ja raikkaasta sisäilmasta.

Stainless Clean -sisäyksikkö

Ilmavirran kanssa tekemisissä olevat osat on valmistettu ruostumattomasta materiaalista. Tällä tavoin saadaan estettyä bakteerien ja allergeenien kasvu laitteen sisällä. Erityisesti allergikot huomaavat selkeän parannuksen sisäilman puhtaudessa.

Tehokas DC-INVERTER -kompressori

Hitachi Mokai -mallisarjaa varten kehitetty uusi DC-invertterikompressori tarjoaa tehokasta suorituskykyä myös pitkien käyttöjaksojen aikana. Uuden DC-invertterikompressorimme ominaisuudet korostuvat erityisesti osakuormituksella jolla laite käy valtaosan käyntiajastaan. Tämän ansiosta Mokai -mallisarjan vuositason energiankulutus on esimerkillisen alhainen.

Läsnäoloanturi (Human Absense Sensor)

Läsnäoloanturi (Human Absense Sensor) etsii jatkuvasti huoneessa olevia ihmisiä. Jos huoneessa ei havaita ihmisiä 20 minuutin sisään, laite laskee lämpötilan asetuspistettä yhdellä asteella. 40 minuutin jälkeen lämpötilan asetuspistettä lasketaan vielä toisella asteella. Jos huoneessa ei havaita ihmisiä pitkään aikaan, läsnäoloanturi pysäyttää yksikön kokonaan energiansäästön maksimoimiseksi. Tiesitkö että jo 1°C asetuslämpötilan muutos laskee energiankulutusta jopa 7%.

4-suuntainen Swing-toiminto

Molempien puhallussuuntien moottoroidut automaattiset ilmanohjaimet levittävät puhalluksen tasaisesti koko huonetilaan ja varmistaa miellyttävän sisäilman huoneen joka kulmassa. Liikkeenilmaisimen avulla puhallus voidaan säätää välttämään puhalluksen suuntaamista suoraan ihmisiin.

WiFi-etäohjaus (Lisävaruste)

Voit ohjata ilmastointilaitettasi HITACHIN HI-KUMO® applikaation avulla älypuhelimella, tabletilla tai PC:llä. Applikaation avulla kaikki laitteen säätöparametrit ovat helposti saatavilla suoraan älylaitteesi näytöllä: lämpötilansäätö, puhallussuunta- ja puhallusnopeus, viikkoajastuksen ohjelmointi, LOMA-toiminnon ohjaus, yms. Asetus-assistentti: Tee lämmitysasetukset nopeasti vastaamalla 3 helppoon kysymykseen. SMART TIP -toiminto: asetuslämpötilan lasku helposti yhdellä painikkeella jolla voidaan säästää energiaa jopa 7%. Yhteensopiva iOS- ja Android-laitteiden kanssa.