Ilma-vesilämpöpumppu (IVLP)

Ilma vesilämpöpumppu kerää lämpöenergiaa ilmasta vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään ja käyttöveteen. Lämpöenergiaa saadaan ulkoilmasta ja se luovutetaan vesivaraajaan, josta käyttövesi siirtyy huonetiloihin. Ilma-vesilämpöpumpuilla saat ulkoilmasta energiaa edullisesti kiinteistön lämmitykseen. Kompressorin avulla käyttövesi voidaan lämmittää jopa +65°C asti.

Monipuolinen ilmavesilämpöpumppu juuri sinulle

Ilma-vesilämpöpumppu on ratkaisu, joka hyödyntää luonnon energian lähteitä maksimaalisesti tuottaakseen lämpöä kotiisi, ilma vesi lämpöpumppu on nykyaikainen ja edullinen lämmitysmuoto. Samalla kun säästät lämmityskuluissa, säästät myös ympäristöä. Ilma/vesilämpöpumpun tuottamasta energiasta pääosa on uusiutuvaa energiaa. Kaikki edustamamme ilma/vesilämpöpumput ovat valmistettu Euroopassa ja suunniteltu toimimaan pohjoisen sääoloissa.

PANASONIC FUJITSU TOSHIBA
DAIKIN MITSUBISHI INFO


Panasonic Aquarea ilma-vesilämpöpumput

panasonic aquareaPanasonicin ilma vesilämpöpumppu toimii tehokkaasti myös talvella. Se tuottaa täyden nimellistehon -15° pakkasella ja lämpöä vielä silloinkin, kun elohopea laskee -30 asteeseen. Jos pakkanen kiristyy vielä tästäkin, sisäänrakennettu sähkövastus varmistaa lämmön riittävyyden.

Panasonic Aquarea ilmavesilämpöpumppu pdf »

 


Fujitsu Waterstage ilma-vesilämpöpumput

fujitsu-waterstageFujitsu ilma vesilämpöpumppu on täydellinen talonlämmittäjä. Laite hoitaa koko rakennuksen lämmöntarpeen tai se voidaan kytkeä vanhan järjetelmän rinnalle. Erittäin tehokas ilma-vesilämpöpumppu, joka sitoo ulkoilmasta lämpöenergiaa ja luovuttaa sen lämmitysverkkoon korkealla hyötysuhteella.

Fujitsu Waterstage ilmavesilämpöpumput pdf »


Toshiba Estia & Ilves ilma-vesilämpöpumput

toshiba-estiaToshiba ilma vesilämpöpumppu kylmiin olosuhteisiin. Käyttävät ensisijaisena energialähteenään ilmaa, joten ovat täydellinen ratkaisu energiatehokkuuden parantamiseksi. Tämä kaiken sisältävä järjestelmä on suunniteltu tarjoamaan sopiva lämpötila asuintiloihin sekä kuumaa vettä kotitalouksiin.

Toshiba Estia & Ilves ilmavesilämpöpumput pdf »


Daikin Altherma ilma-vesilämpöpumput

daikin althermaDaikin Altherma on täydellinen ratkaisu rakennuksen energiankulutuksen optimointiin. Rakennatpa sitten uutta tai saneeraat vanhaa rakennusta, Daikinilta löytyy juuri oikea ilma vesilämpöpumppu tarpeisiinne. Energiataloudellinen lämmitysratkaisu niin omakotitaloihin kuin liiketiloihin.

Daikin Altherma 3 ilmavesilämpöpumppu pdf »

Daikin Altherma 3 HT ilmavesilämpöpumppu pdf »


Mitsubishi Hydrolution ilma-vesilämpöpumput

mitsubishi hydrolutionMitsubishi ilma vesilämpöpumppu on ympäristöystävällinen, nykyaikainen ja tehokas tapa tuottaa pientalon tarvitsema lämmitysvesi ja lämmin käyttövesi. Sisäyksikössä on valmiina 270 litran varaaja, vesitilan sähkö- vastus, lämmönvaihdin, kiertopumppu ja tarvittavat ohjauslaitteet.

Mitsubishi Hydrolution ilmavesilämpöpumput pdf »

Mitsubishi Ecodan ilmavesilämpöpumput pdf »

 


Ilma-vesilämpöpumppu uudis- ja saneeraus kohteisiin.

Ilma-vesilämpöpumppu on suunniteltu vesikiertoista lämmitysjärjestelmää käyttäviin kohteisiin. Ilma-vesilämpöpumpulla voidaan korvata aiempi lämmitysjärjestelmä, tai se voidaan asentaa aiemman lämmitysjärjestelmän rinnalle. Koska ilma-vesilämpöpumppu ottaa energiansa ympäröivästä ilmasta, ei tarvita porakaivoa eikä keruuputkistoa. Nykyaikaiset ilma-vesilämpöpumput pienentävät lämmityslaskua parhaimmillaan jopa 60 % sähkö- ja öljylämmityksen rinnalle tai tilalle asennettuna. Ilma-vesilämpöpumpun oikea mitoitus on energian säästön kannalta erityisen tärkeää. Hankinta hinta riippuu aina kohteesta, yleinen hinta vaihteluväli asennettuna on 7000-13000 euroa. Kotitalouksissa asennustyöstä saa lisäksi noin 1000-2000 euroa verottajalta takaisin kotitalousvähennyksen muodossa.

ilmavesilämpöpumppu

Ilmavesilämpöpumppu helsinki.

Ilma-vesilämpöpumpun asennus.

Ilma-vesilämpöpumput ammattitaidolla asennettuna koteihin ja taloyhtiöihin. Ilma vesilämpöpumpun asentaminen vaatii erikoisosaamista, sähkötyöt, pumpun mitoittaminen, sijoittaminen ja putkistoon yhdistäminen on tehtävä oikein, jotta pumppu toimisi optimaalisesti ja sen käyttöikä pysyisi pitkänä.  Ilma-vesilämpöpumpun asennus ei vaadi paljon aikaa 1-2 vrk – lämpökatko pääsääntöisesti 1 työpäivä.

ilma vesilämpöpumppu kokemuksia

Ilmavesilämpöpumppu asennettuna.

Ilmavesilämpöpumppu kerää energiaa ulkoilmasta, ulkoilmasta kerätystä energiasta voit nauttia lattialämmityksen, lämpimien patterien tai lämpimän suihkun muodossa. Ilmavesilämpöpumppu on energiatehokas lämmitysratkaisu ja tuottaa paljon lämpöä alhaisilla kustannuksilla. Hyvä sijoitus lompakollesi ja ympäristölle.


llmalämpöpumppu.fi

ilmalampopumppu.fi
Ilmalämpöpumppu.fi tarjoaa kattavasti ilmalämpöpumput, ilma-vesilämpöpumput, ilmanjäähdyttimet ja tarvikkeet.

Myymme ja markkinoimme juuri Pohjoismaiden oloihin soveltuvia laitteita.

 

Pyydä heti tarjous ilmavesilämpöpumpusta

Täytä perustiedot kohteesta sekä yhteystietosi, niin pystymme tarjoamaan kohteeseen parhaiten sopivaa ilmavesilämpöpumppua parhaalla hinnalla. Olemme sinuun viimeistään seuraavana arkipäivänä yhteydessä.

Yhteydenotto:


Muista anoa valtion tukea öljylämmityksestä luopumiseen

Öljylämmitysjärjestelmän päivitykseen voit saada avustusta jopa 4000€. Kartoita ilmavesilämpöpumppu vaihtoehdot kanssamme ja hae energia-avustus Aralta.

Hae energia-avustusta »


Tervetuloa kaupoille, luotettavasti ja vaivattomasti! Ilmalampopumppu.fi – info(at)ilmalampopumppu.fi

logo_toshibaSamsungHitachiDaikinMitsubishiFujitsuPanasonic